Friday, 25 May 2012

TheDollyEye Twilight 15.00mm RM40












Twilight (New)

TheDollyEye Twilight 15.0mm (New Arrival)
Twilight Grey 0-1000 RM40
Twilight Yellow 0-1000 RM40
Twilight Turquoise 0-1000 RM40
Twilight Violet 0-1000 RM40
Twilight Green 0-1000 RM40  
Twilight Pink 0-1000 RM40
Twilight Red 0-1000 RM40

14 comments:

  1. follow http://nonolu-desireforstuff.blogspot.com/
    and
    like https://www.facebook.com/DesireForStuff
    me too ya dear~

    ReplyDelete
  2. jum jdi sponser http://channiekiller.blogspot.com/2012/05/nak-cari-sponser-untuk-first-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. hyee..da follow awk..follow me back ya..makaceh :)

    ReplyDelete
  4. Salam Perkenalan... Takutnya tgk mata twilight tu...

    ReplyDelete
  5. singgah dan follow dari segmen Konspirasi Blogger Kreatif | Selendang Merah dan Ain Dzaya

    ReplyDelete
  6. xberani e'in nak pakai contact lense mcm nie.. heeee

    ReplyDelete
  7. hye.. sy mnang segmen Simple giveaway by double e.. dapat voucher rm10.. voucher tu boleh guna sehingga bila ek ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sampai bila2 jer. takde expiry date. tp utk skali penggunaan sahaja.

      Delete
  8. Hye, wawa nk buat giveaway. Nk sponsor x ga wawa?? Bnyk kelebihan yg boleh diperoleh tw. Antaranya, dpt promote kn blogshop awk n tingktkn follower. Klu sudi emelkn ke wawa_choclurve95@yahoo.com

    ReplyDelete
  9. hai done follow awak...kenal melalui GA
    http://hudarazida85.blogspot.com/2012/12/minas-giveaway.html

    ReplyDelete
  10. memang berbaloi join Mini Giveaway By IeZwa RazK slh satu hadiahnya contact lense ni. done follow dari Mini Giveaway By IeZwa RazK

    ReplyDelete
  11. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete
  12. nak mata merah cmtu jugak....wuuu

    ReplyDelete

  13. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, musik, video, film dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...